Home FASHION & BEAUTY WOW: dit 6-jarige meisje heeft betere make-upskills dan jij

WOW: dit 6-jarige meisje heeft betere make-upskills dan jij

En ze is ook ongelooflijk cute.

IG:@emily._.louise
Als kind hadden wij geen flauw benul van make-up. Soms smeerden we ons gezicht vol met de felste (niet-matchende) kleuren op verkleedpartijtjes, maar daar bleef het ook bij. De 6-jarige Bella-Rose uit Australië is echter een ware make-upgoeroe. De kleine diva is geobsedeerd door make-up en nam al enkele tutorials op, die trouwens verbazingwekkend goed zijn.

Bella-Roses passie voor make-up begon bij haar grote voorbeeld: beautyblogger Emily Govan. Zij maakt make-upvideo’s en foto’s op Instagram onder de naam @emily._.louise. Bella-Rose is het jongere zusje van de blogsters beste vriendin. Voor de verjaardag van het kleine meisje verraste Emily haar met een dagje make-uptutorials opnemen. Maar ook de beautyblogster zelf was verbaasd over hoe goed de kleine diva was.

Uiteraard konden de video’s met het erg jonge meisje op bakken kritiek rekenen van mensen die vinden dat Bella-Rose te jong is voor make-up. Toch verdedigt de beautyblogger haar jonge fan: 'We hebben zo veel plezier gemaakt tijdens het opnemen van de video’s, en daar gaat het om. Bella-Rose is net zoals elk ander meisje van haar leeftijd; ze houdt van spelen met haar poppen, buiten ravotten en schilderen, maar daarbuiten houdt ze ook van make-up.' Wij vinden dat zes jaar een wel erg jonge leeftijd is om al met contouren bezig te zijn, maar de filmpjes zijn echt té cute.

Bekijk het werk van de kleine make-upartieste:

 

A video posted by Emily Louise (@emily._.louise) on

Lees ook:

Nieuwe Instagram-sensatie: The Daddy Fashion Stylist

Voor de nieuwste fitnesstrend verander je in een zeemeermin

De nieuwste beautytrend: dubbele eyeliner is prachtig!Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.