Home FASHION & BEAUTY WOW: deze vrouw met brandwonden transformeert haar gezicht met make-up

WOW: deze vrouw met brandwonden transformeert haar gezicht met make-up

En zet make-up shamers daarmee voorgoed op hun plaats

@makeupbyshalom op Instagram
Make-up is maar al te vaak onze redder in nood geweest: bij knalrode puisten, donkere wallen en – ja, dat ook – stevige katers. Tijdens zo'n momenten zijn wij even enorm dankbaar voor de power of make-up. YouTubester Shalom Blac is dat ook. Zij kreeg zware brandwonden in haar gezicht door een ongeluk met frituurvet in haar jeugd.

Shalom transformeert haar gezicht elke dag opnieuw met een stevige laag make-up. Niet dat ze zich schaamt voor haar littekens – ze deelt regelmatig beelden van zichzelf zonder make-up op YouTube en Instagram – maar ze voelt zich gewoon een stuk prettiger met wat make-up op.

Blac laat zo de  'power of make-up' zien, waarmee ze verwijst naar de bekende video van YouTubester NikkieTutorials. Daarin doet Nikkie de helft van haar make-up om mensen aan te sporen om te stoppen met make-up shamen. Ook Shalom geeft aan dat ze beide helften van haar gezicht even graag ziet, en dat je gewoon moet doen waar je zelf in hebt. Amen, sister.

In onderstaande video showt Shalom haar skills. Naast een demonstatie van een vlijmscherpe cateye en een glowy finish, geeft ze ook tips voor andere mensen met brandwonden. Zo matcht ze bijvoorbeeld zelf altijd haar foundation met haar decolleté, omdat dat haar echte huidskleur is.

Lees ook: