https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Wij zijn smoorverliefd op de Strobe of Genius-highlighters van NYX Cosmetics

Wij zijn smoorverliefd op de Strobe of Genius-highlighters van NYX Cosmetics

Instagram: theglamourfeed
Op het festivalseizoen is het nog even wachten, maar dankzij Coachella zijn wij al helemaal in de stemming. We hebben er al enkele leuke outfit-ideetjes gespot, maar ook op vlak van make-up hebben we een paar nieuwtjes ontdekt. Budgetproof make-upmerk NYX Cosmetics heeft er hun nieuwste highlighter voorgesteld, en die hebben wij meteen op ons verlanglijstje gezet!

NYX Cosmetics heeft een highlighter in stickvorm uitgebracht, en die ziet er echt prachtig uit. De twee tinten hebben een holografische touch en zijn bovendien makkelijk aan te brengen. Gewoon lichtjes over je jukbeenderen gaan en vervolgens goed vervagen met je vingers (of met een kwast), is alles wat je hoeft te doen.
 

 

Een bericht gedeeld door TRENDMOOD (@trendmood1) op

Op Instagram kregen we al een sneak peek van de Strobe of Genius-highlighters, en de twee tinten zien er als volgt uit: één kleurtje heeft een paarse ondertoon, terwijl de andere tint eerder naar de roze-oranje kant neigt. Gelukkig zijn de producten van NYX Cosmetics budgetproof, dus hoeven we helemaal niet kiezen, yaay!
 

De gelukzakken die op Coachella aanwezig waren op de ‘Festival Fierce’-party, kregen al een exemplaar mee naar huis, maar voor de rest van de wereld is het helaas nog even wachten. Het is nog niet bekend wanneer de producten bij ons verkrijgbaar zijn, maar hopelijk zijn ze er op tijd voor de festivalzomer!
 

Lees ook: