Home FASHION & BEAUTY Beauty Er bestaan extensions voor je wenkbrauwen en dit is wat je erover...

Er bestaan extensions voor je wenkbrauwen en dit is wat je erover moet weten

Lijkt microblading je wat te ingrijpend? Dan is dit misschien wel iets voor jou...

Wil je op enkele uren van kort haar naar lang lokken (en heb je daar wat centjes voor over) dan kan dat, met haarextensions. Ben je niet gezegend met een volle rij lange wimpers, dan kunnen die in een wip verlengd worden met wimperextensions. Het is dus best logisch dat ook wenkbrauwen voortaan in dat rijtje passen.

Extensions voor je wenkbrauwen: hoe werkt het?

Het principe is hetzelfde als bij haar- en wimperextensions: tijdens een behandeling van zo’n halfuurtje lijmt de schoonheidsspecialist kleine (kunst)haartjes vast aan je bestaande wenkbrauwhaartjes. De haartjes kunnen ook rechtstreeks op de huid worden vastgelijmd. Dat maakt de behandeling ook geschikt voor mensen die erg weinig of zelfs geen wenkbrauwhaartjes hebben. Je wenkbrauwen kunnen op deze manier dus voller gemaakt worden en de vorm kan zelfs aangepast worden als je dat wil.

Hoe lang blijft het?

Zijn de haartjes aan je natuurlijke wenkbrauwhaartjes vastgelijmd, dan kunnen ze tot twee weken blijven zitten. Zijn ze op je huid vastgelijmd, dan is die termijn wat minder lang en blijft het resultaat gemiddeld tussen de 5 dagen tot een week. In dat geval is het dus eerder een behandeling naar aanleiding van een speciale gelegenheid. En hé, als je écht graag langdurig vollere wenkbrauwen wil, dan heb je het er misschien wel voor over om wekelijks of tweewekelijks een afspraak in te plannen.

Hoe ziet het eruit?

Het resultaat ziet er vooral erg natuurlijk uit. Het lijkt alsof je van nature gewoon volle, perfect gevormde wenkbrauwen hebt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

View this post on Instagram

. 最近では、ナチュラルな毛流れのある眉毛が主流になってきており、、、 自己流の手入れで眉毛が生えて来ないとお悩みのお客様も多くいらっしゃいますよね? そんなお客様から大変喜ばれている 新美容! それが、眉毛エクステです? ☑︎マツエクに加えて新しいメニューを導入したい‼︎ ☑︎アイブロウメニューをもっと充実させたい‼︎ ☑︎マツエクだけでなく、アイゾーンの美容をトータルで提案できるサロンにしたい!!! . そんな、アイリストさん、美容師さんにオススメの新技術✨ 今、話題の眉毛エクステ技術習得で他サロンと差別化することができますよ? そして、何よりお客様に喜ばれます♡♡ . . ?IEA認定眉毛エクステプロコース? お客様に眉毛エクステの施術を目的としたコースです。 ✔️眉毛デザイニング ✔️眉毛エクステ導入 ✔️眉テンプレート発行、販売権利 を取得することが出来ます。 ・講習費 55000円(税別)1day 5時間 ディプロマ・テキスト付 ・初年度協会登録料&認定サロン登録料込み . . #大人マツエク#大人女子#マツエク熊本 #まつげエクステンション#眉毛エクステ熊本#眉エク熊本#熊本眉エク#IEA認定講師#眉毛エクステ講習熊本 #マツエクサロン#水前寺#eyelash#プライベートサロン熊本#extensions#beauty#aRoom#国際アイデザイニング協会#眉毛エクステスクール ……………………………………………………… 大人女性のためのアイラッシュビューティーサロン a Room〜private assemble room〜 ご予約?070-7639-1595 ?a.room.lash.and.beauty@gmail.com OPEN 10:00▶︎CLOSE 19:00(時間外相談可) □新水前寺駅電停より徒歩1分

A post shared by private assemble room a Room (@a_room205) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat na de behandeling?

De eerste 24 uur na de behandeling moet de lijm nog wat verder drogen. Het spreekt voor zicht dat je dan je gezicht beter even niet wast en zo weinig mogelijk met je handen in de buurt van je nieuwe brows komt. Nadien mag je weer gewoon je gezicht reinigen, make-up en verzorgingsproducten gebruiken, op voorwaarde dat het olievrije producten zijn (die kunnen de lijm doen oplossen). Hoe minder je aan de wenkbrauwhaartjes komt, hoe langer ze natuurlijk blijven zitten.

En het prijskaartje?

In België zijn er helaas nog niet veel instituten te vinden waarbij je voor deze behandeling terechtkan, maar we zijn er zeker van dat dat niet lang meer zal duren. De prijzen die je in het buitenland ziet liggen min of meer in lijn met de prijs van wimperextensions, dat wil zeggen dat je moet rekenen op zo’n € 50 tot € 70 per beurt, afhankelijk van hoe vol je je wenkbrauwen wil.

Wacht, en microblading dan?

Er bestaat natuurlijk al die andere erg populaire techniek om je wenkbrauwen voller te doen lijken: microblading. Die behandeling is helemaal anders, omdat er geen echte haartjes aan te pas komen. Bij microblading worden kleine ‘krasjes’ gemaakt in de opperhuid, die worden opgevuld met inkt. Op die manier kunnen wenkbrauwhaartjes erg realistisch worden nagetekend en lijken de wenkbrauwen optisch voller. Microblading is dus een iets ingrijpendere techniek in vergelijking met wenkbrauwextensions.

Een ander groot verschil is de termijn. Met het resultaat van microblading ben je – mits een onderhoudsbehandeling of twee – gemiddeld zo’n anderhalf jaar zoet. Het is dus eerder een langetermijnoplossing.

Lees ook: