Wallen wegwerken

How-to video

We hebben allemaal wel eens zo’n dag waarop we spiegels liever vermijden. Je nachtleven dan maar wat inkorten? Dat hoeft helemaal niet, want wij tonen je  hoe je van die wallen af raakt!

Wil je er iedere dag fris en monter uitzien no matter what? Dat kan aan de hand van drie makkelijke stappen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

  • We beginnen met het aanbrengen van een klein beetje concealer onder de ogen. Kies een kleur die lichter is dan je eigen huidskleur, zodat je ogen mooi opgelicht worden. Wrijf de concealer met je vingertoppen van binnen naar buiten. Je kunt dit eventueel nog een beetje fixeren met poeder.
  • Gebruik daarna een coverstick om puistjes en oneffenheden weg te werken. Dit doe je door een beetje op je vinger te nemen en aan te stippen. Gebruik een coverstick enkel waar nodig. Later kun je de rest egaal maken met fond de teint.
  • Wanneer je geen fond de teint gebruikt, kun je het geheel nog wat fixeren met poeder. Om het alles tot in de puntjes af te werken, kun je nog aan de slag gaan met fond de teint, blush, mascara,.. Dat hangt van persoon tot persoon af. Wij geven je alvast de goeie aanzet.