Home FASHION & BEAUTY VIDEO: zo komt J’Adore in Joy van Dior aan zijn heerlijke...

VIDEO: zo komt J’Adore in Joy van Dior aan zijn heerlijke ylangylangnoten

Met een heerlijk resultaat

Igor Meijer - Parfums Christian Dior
Laat het aan Dior over om heerlijke geuren te maken die zowel luxe als klasse uitstralen. Maar wist je al dat ze voor hun laatste toppertje prachtige noten van ylangylang gebruikten?

J'Adore in Joy is een geur die ongetwijfeld veel harten zal veroveren – denk bijvoorbeeld aan dat van je moeder (Moederdag komt eraan, hint!). Dior zelf omschrijft de geur als een 'liefdesverklaring aan het leven, een parfum dat lettterlijk naar de vreugde ruikt'. Om het een beetje concreter te zeggen: hij ruikt bloemig, fruitig én een tikkeltje zout dankzij de heerlijke noten van ylangylang. 

yl

François Demachy, 'Parfumeur Créateur' bij Dior baseerde de geur op Fleur de Sel met een een touch of ylangylang. Die laatste komt uit Nosy Be, een eilandje bij Madagascar, en wordt in het Franse Grasse getransformeerd tot een geurige essence. 'Ylangylang' is Maleisisch voor 'bloemen van bloemen', en bevat dankzij zijn exotische geurnoten een enorm bloemige geur. Hoe het proces om die geur in een parfum te vangen precies in zijn werk gaat, zie je in onderstaande video.

J'Adore in Joy koop je vanaf woensdag 5 april in de luxeparfumerie. Voor een EDT van 50 ml betaal je € 83,45 en voor een EDT van 100 ml € 117,89.

Meer Flair?

Probeer ook ons magazine, nu voor maar 2 euro per week! Klik hier voor meer info.
 

Flair

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.