Home FASHION & BEAUTY VIDEO: dit is dé makkelijkste manier om krullen te maken met een...

VIDEO: dit is dé makkelijkste manier om krullen te maken met een stijltang

Zonder irritant getwist

Instagram: kayleymelissa
Krullen maken met een stijltang is niets nieuw, maar YouTuber Kayley Melissa heeft een manier gevonden die écht heel makkelijk is. Vergeet die klassieke 'pull and twist'-beweging, want deze methode is onze nieuwe favoriet.

De makkelijkste manier om krullen te maken, is natuurlijk met een krultang. Toch heb je niet altijd eentje bij de hand of je gaat op vakantie en je wil liever maar één stylingapparaat meenemen. Gelukkig kan je ook met je stijltang aan de slag gaan.
 

De klassieke methode om krullen te maken met een stijltang is via een 'pull and twist'-beweging. Niet alleen vermoeiend, maar je hebt ook een grote kans om je haren te beschadigen. Gelukkig heeft Kayley Melissa een makkelijk alternatief.
 


 

Hoe ga je nu te werk? Neem een pluk haar en wikkel deze rond je stijltang. Wanneer je achteraan bent, steek je de lok tussen je stylingapparaat. Vervolgens schuif je de stijltang langs je haarlok naar beneden. Zo makkelijk is het!
 

Luister naar Kayley en oefen zeker een paar keer voor je je stijltang opwarmt. Zo gaat het niet alleen makkelijk, maar ook een stuk sneller. Knijp je apparaat ook niet te hard dicht, want zo zal je haar veel moeilijker tussen de platen glijden. 

Lees ook: