Home FASHION & BEAUTY VIDEO: deze kortfilm voor Nike’s nieuwste campagne móét je even zien

VIDEO: deze kortfilm voor Nike’s nieuwste campagne móét je even zien

En onze eigen Nafi Thiam staat model voor de campagne

Nike
Goed nieuws voor die fitnessvoornemens van je! Nike lanceert vandaag namelijk zijn nieuwe collectie Zonal Strength Tights en niemand minder dan de Britse zangeres FKA Twigs mocht de creative direction achter die campagne doen. Het resultaat is adembenemend!

Leggings zijn een groot deel van de outfit van elk soort sporter. Met z'n nieuwe Zonal Strength Tights wil Nike ervoor zorgen dat de juiste delen van het lichaam worden gecomprimeerd naargelang de sport die beoefend wordt om zo het beste uit je work-out te halen. Zo zal de legging van een loper (de Zonal Strengt Running Tights) bijvoorbeeld de trillingen op de dijen en kuiten verminderen terwijl de legging van iemand die naar de fitness gaat (de Zonal Strenght Training Tights), zal focussen op de buikspieren, billen, quads en hamstrings. Je hebt dus geen excuses meer om te zeggen dat je absoluut geen resultaat ziet van al dat fitnessen.

Nafi Thiam

Voor de campagne deed het sportmerk beroep op FKA Twigs. De zangeres slash producer mocht als creative director een adembenemende campagnevideo bedenken én regisseren. Uiteraard zorgde de talented lady zelf voor de muziek in de kortfilm waarin ze ook zelf te zien is. De video kreeg de titel 'Do you believe in more?' en werd opgenomen in Mexico. Onze Belgische trots Nafi Thiam mocht op haar beurt model staan voor de campagnebeelden van Nike's Zonal Strengt Tights, naast grote namen als Colleen Quigley, Calu Rivero en Koharu Sugawara. Proud!

Lees ook: