https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty Het verrassende ingrediënt dat zijn weg heeft gevonden naar beautyproducten: cannabis

Het verrassende ingrediënt dat zijn weg heeft gevonden naar beautyproducten: cannabis

Van bodylotion tot lippenbalsem: marihuana maakt mooi.

Sinds de legalisering van cannabis in sommige staten van Amerika blijft de groene plant aan populariteit winnen. Deze zomer was hij al een trend op huwelijksfeesten, en nu heeft marihuana de beautyindustrie bereikt. Wij hebben al enkele producten gespot met wiet als hoofdingrediënt.

1 / 5
Lippenbalsem
Bodylotion
Pijnstillende rauwe cacao
Olie
Chocoladereep
Lippenbalsem
Lippenbalsem

Een goede lippenbalsem is onmisbaar in je tasje, zeker tijdens de koudere maanden. Waarom niet je Labello upgraden met deze Super Sativa lippenbalsem van Jersey Shore Cosmetics? Deze lipverzorging is 100% organic en bevat – naast cannabis – essentiële lavendelolie en vitamine E. Bekijk het hier.

Bodylotion
Bodylotion

Lord Jones verwerkte cannabis in een bodylotion om spierpijn te verzachten. Omdat de lotion geen THC (dat is de werkzame stof in cannabis) bevat, word je er niet stoned van. Bekijk het product hier.

Pijnstillende rauwe cacao
Pijnstillende rauwe cacao

Actrice Whoopi Goldberg (die onze harten stal in ‘Sister Act’ en ‘Ghost’) heeft de laatste jaren voor een heel andere carrière gekozen. Samen met Maya Elisabeth, een experte in het kweken van cannabisplanten, heeft Whoopi een eigen bedrijf gestart. Whoopi & Maya Synergy is gespecialiseerd in producten op basis van cannabis die menstruatiepijn verlichten. Als we één product moeten kiezen uit hun gamma, is het deze rauwe cacao, die je zo met de lepel kan binnenwerken of kan oplossen in een glas melk voor een deugddoende chocomelk. Bekijk hier.

Olie
Olie

Deze olie van Charlotte’s Web zou slaapproblemen in de kiem smoren. Ook paniekaanvallen of klachten zoals gewrichtspijn maken volgens gebruikers geen kans tegen de olie, die ze vaak verwerken in smoothies of dressings. Bekijk ’m hier.

Chocoladereep
Chocoladereep

Wat is beter dan chocolade? Niets, als je het ons vraagt. Maar volgens de makers van 1906 Midnight zijn chocoladerepen beter als je er een groen plantje in verwerkt. Het zou – zoals de naam al doet vermoeden – helpen om makkelijker in slaap te vallen. Bekijk het hier.

Bron: PureWow

Lees ook: