Home FASHION & BEAUTY Beauty TUTORIAL: zo creëer je gezond volumineus haar met de haardroger

TUTORIAL: zo creëer je gezond volumineus haar met de haardroger

In de nieuwe Beautycall geven we antwoord op een van de meest gestelde haarvragen.

Flair x Philips

De meest gestelde vraag aan haarstylisten, kappers en beauty-experten wereldwijd? Dat moet deze zijn: ‘Hoe krijg ik meer volume in mijn haar?’. In de nieuwe Beautycall toont Charlotte hoe je met de Philips Prestige Föhn glanzend, gezond haar met meer volume creëert.

Wat heb je nodig?

Een natuurlijke, volumineuze coupe creëren met de haardroger is makkelijker dan je zou denken, op voorwaarde dat je de juiste tools in huis hebt. Met een haardroger en een ronde borstel kan je makkelijk extra volume geven aan de haarwortel, waardoor je kapsel een optische lift krijgt.

Charlotte gebruikt in deze tutorial de Philips Prestige Föhn met SenseIQ-technologie. Die technologie helpt het haar om haar natuurlijke vochtgehalte te behouden, zodat het niet droog en pluizig wordt maar wel zacht en glanzend. Een digitale infraroodsensor controleert de temperatuur van het haar en past de warmte van de haardroger automatisch aan om oververhitting te voorkomen. Het resultaat? Volumineus haar dat sterk blijft en een gezonde glans heeft.

Prestige Föhn met SenseIQ – € 129,99 – Philips, koop hem hier.

How to?

Lees ook: