Home FASHION & BEAUTY Beauty Na hun mascara brengt Too Faced nu ook een Better Than Sex...

Na hun mascara brengt Too Faced nu ook een Better Than Sex Eyeliner uit

Instagram: jerrodblandino/toofaced

Enkele jaren geleden werd de Better Than Sex Mascara van Too Faced verkozen tot de beste ter wereld. Volgens onze collega’s van Teen Vogue kwam dit exemplaar namelijk in 195 landen als nummer één naar voren. Nu brengt het merk alvast een eyeliner onder dezelfde naam uit en wij zijn benieuwd of het beautyproduct zijn naam waard is.

Een van de oprichters van Too Faced, Jerrod Blandino, heeft bekendgemaakt dat er een Better Than Sex Eyeliner in de maak is. Volgens het merk zou hij tot 24 uur blijven zitten, 100% waterproof zijn en is hij erg makkelijk om aan te brengen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gezien de populariteit van de gelijknamige mascara zijn heel wat beautyliefhebbers ontzettend enthousiast over de lancering. ‘Jullie laten dromen uitkomen met dit product’ en ‘Ik kan niet wachten om deze te proberen’ zijn slechts enkele van de reacties.

In de Verenigde Staten komt de eyeliner in voorverkoop uit op 17 maart, maar wanneer hij in Europa beschikbaar is, is voorlopig nog niet bekend.

Je kan het merk Too Faced bestellen op de website van Douglas.


Lees ook: