Home FASHION & BEAUTY Beauty #FlairShelfie: deze producten verdienden hun plaats in de badkamer van beautyredactrice Emilie

#FlairShelfie: deze producten verdienden hun plaats in de badkamer van beautyredactrice Emilie

Wij zien maar liefst 3 budget buys!

De beste budget buy, aan welke crème zijn ze al heel hun leven verknocht en welk beautylabel heeft hun hart gestolen? Dit vind je in het badkamerkastje van onze beautyexperts!

1 / 6
Rule breaker
Netflix and lift
I do!
Simpelweg
Verwennerij
A la minute
Rule breaker
Rule breaker

Volgens sommigen is de televisie de uitvinding van de eeuw, voor mij is dat micellair water. Ik ben fan al sinds het op de markt kwam. Elke ochtend en avond nadat ik mijn gezicht gereinigd heb met olie en zeep, eindig ik het ritueel met een watje en enkele druppels van dit fantastische product.

Sensibio H2O – € 9,75 voor 250 ml – Bioderma, newpharma.be.

Netflix and lift
Netflix and lift

Elke avond breng ik deze biologische olie aan op mijn gezicht. Tijdens het Netflixen masseer ik hem vijf minuten in met de bijgeleverde zuignap. Al na een paar keer heb je echt een beter gevoede, gezondere en zachtere huid.

Home Lifting-programma – € 53,90 – Puressentiel, apotheek.

I do!
I do!

Bovenop het feit dat deze crème even ongelooflijk lekker ruikt als alle andere producten van dit merk, is het ook nog eens een fantastische multitasker. Ideaal als booster wanneer mijn huid moe en gedehydrateerd is, dan breng ik een dikke laag aan en laat ik hem als masker een nachtje intrekken. Op vakantie gebruik ik de crème om mijn huid voor te bereiden op de zon en als aftersun. Ik kan niet meer zonder.

The Sorcerers’ Masked Ball Soothing – € 23,80 – Garancia, apotheek.

Simpelweg
Simpelweg

Ik ben fan van het Simple-gamma. Elke avond verwijder ik mijn oogmake-up hiermee en mijn reactieve huid ondervindt geen grijntje last.

Eye Make-Up Remover – € 3,99 – Simple, Kruidvat.

Verwennerij
Verwennerij

Ik gun mijn huid elke dag een streepje luxe. Ik ben 32 en mijn huid is veranderd: de teint is doffer en de eerste rimpeltjes duiken op. Ze verdient nu het allerbeste. En dat is voor mij deze gelcrème van Dior. Hij voelt heerlijk fris aan en stimuleert de celvernieuwing, exfolieert op de meest zachte manier en hydrateert als geen ander.

Age-Delay Progressive Peeling Creme Dior Capture Youth – € 90,50 – Dior, parfumerie.

A la minute
A la minute

Als ik geen tijd heb voor een uitgebreid beautyritueel, haal ik deze krachtpatser uit de kast. Het masker geeft al na enkele minuten een frisse, glowy huid en fijnere poriën.

Glowstar – € 9,90 – Starskin, Planet Parfum.

Nog meer beauty: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.