https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY ‘Sexture’, dé haartrend waar alle celebs dol op zijn

‘Sexture’, dé haartrend waar alle celebs dol op zijn

Kijk maar naar Gigi Hadid.

Instagram: gigihadid
De 'messy look' is al een tijdje populair, maar het mag nog nét ietsje meer zijn. Bij ‘sexture’ draait het allemaal om losse golven, hopen volume en véél textuur. Haarstyliste Kat Zemtsoya legt ons uit hoe we dat it-kapsel zelf kunnen creëren.

Het belangrijkste is dat je lokken er niet perfect uitzien en dat ze niet plat op je hoofd liggen. Het doel is een messy coupe met veel beweging erin. Nu zijn er volgens haarstyliste Kat Zemtsoya twee manieren om de haartrend zelf te creëren: je gaat de natuurlijke beweging van je haar accentueren of je gaat aan de slag met een krultang als je erg steil haar hebt.
 

Om je natuurlijke textuur een boost te geven, start je met pas gewassen haar. Gebruik nu een zeezoutspray en ga met je vingers door je lokken. Laat ze nu verder aan de lucht drogen. Wil je liever een krultang gebruiken? Gebruik dan twee verschillende exemplaren en wissel telkens af. Zo krijg je een heel natuurlijk resultaat. Ga vervolgens nog eens met je vingers door je coupe en gebruik opnieuw een spray om alles te fixeren.

Lees ook: