Home FASHION & BEAUTY TIP: de semi-annual sale van Victoria’s Secret is begonnen

TIP: de semi-annual sale van Victoria’s Secret is begonnen

Bij het lingeriemerk gingen de solden al iets vroeger van start.

Victoria's Secret
© Getty
Krijg je al jeukende vingers als je nog maar aan de solden denkt? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want bij Victoria’s Secret kan je nu al lingerie en sportkleding aan zachte prijsjes scoren. Hun semi-annual sale is namelijk gisteren van start gegaan, en die is echt meer dan de moeite waard.

Binnen enkele dagen beginnen bij ons de solden, maar bij lingeriemerk Victoria’s Secret is de koopjesperiode nu al van start gegaan. Twee keer per jaar organiseert het merk een semi-annual sale (in december en juni), en dan kan je onder andere sportkleding en ondergoed aan 50% korting shoppen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bovendien hebben we nog meer goed nieuws voor jullie, want de kortingen zijn ook online van toepassing. Zo kan je vanuit je luie zetel een sexy lingeriesetje of een gloednieuwe sportoutfit bestellen. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben alvast een bestelling geplaatst. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over dure douanekosten, want die zijn al inbegrepen in de prijs. Zo kom je achteraf niet voor een onaangename verrassing te staan.

Lees ook: