Home FASHION & BEAUTY Fashion YAY: horlogemerk Rosefield brengt juwelencollectie op de markt

YAY: horlogemerk Rosefield brengt juwelencollectie op de markt

Tijdloos, stijlvol én betaalbaar.

Rosefield
© Rosefield

Beste nieuwtje van de dag: het Nederlandse horlogemerk Rosefield heeft zonet een allereerste juwelencollectie op de markt gebracht. En die is net als hun horloges tijdloos, stijlvol én betaalbaar. Wij maken alvast ruimte in onze lade!

Wij waren op slag verliefd op de prachtige horloges van Rosefield, en dat is bij het zien van de eerste juwelencollectie van het merk niet anders. Omdat het creatieve team achter het merk de afgelopen jaren steeds meer geïntrigeerd werd door de manier waarop cool girls hun horloge styleden, besloot het nu dus een collectie armbanden op de markt te brengen. De perfecte combo met de stijlvolle watches van Rosefield!

New York meets Amsterdam

De collectie kreeg de naam ‘Downtown Chic‘ en speelt in op de stijl van de Rosefield girls, die houden van chique en subtiele accessoires om hun look compleet te maken. De collectie, geïnspireerd door zowel downtown New York als de Amsterdamse look, zal bestaan uit zeven armbandjes die je onderling kan mixen en matchen met om het even welk Rosefield horloge. De armbandjes zijn handgemaakt van Sterling zilver en zijn verkrijgbaar in drie kleurvariaties: goud, roségoud en zilver. Het beste nieuws? Je scoort ze voor amper € 39, behalve het Wooster-model, dat kost je € 49.

Bekijk hieronder de Downtown Chic by Rosefield-collectie:

1 / 7
Broome
Baxter
Mott
Wooster
Elizabeth
Chrystie
Mulberry
Broome
Broome

€ 39 – Shop hier.

Baxter
Baxter

€ 39 – Shop hier.

Mott
Mott

€ 39 – Shop hier.

Wooster
Wooster

€ 49 – Shop hier.

Elizabeth
Elizabeth

€ 39 – Shop hier.

Chrystie
Chrystie

€ 39 – Shop hier.

Mulberry
Mulberry

€ 39 – Shop hier.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.