Home FASHION & BEAUTY Beauty PRIMEUR: Mylène zet Special Olympics-atleten in als modellen voor beautycampagne

PRIMEUR: Mylène zet Special Olympics-atleten in als modellen voor beautycampagne

We waren bij de eerste shoot van Pauline (26) en Julie (30), twee Belgische atletes met het syndroom van Down.

Mylène lanceert haar nieuwe lijn producten op een bijzondere manier. Als partner van Special Olympics Belgium zet het merk als eerste in België mensen met een verstandelijke beperking in als modellen. We bezochten Belgische atletes Pauline (26) en Julie (30) op de set van hun eerste fotoshoot.

Mooi van Mylène

Op respectievelijk de judo- en de turnmat zijn Julie en Pauline helemaal thuis, maar voor een professionele camera staan is voor beide dames nog nieuw. Al brengen ze het er als je ‘t ons vraagt erg goed vanaf op hun eerste fotoshoot voor Mylène.

Het merk, dat je kent van de homeparty’s met leuke home- en beautyproducten, wil inclusief handelen en zet daarom nu ook modellen met een verstandelijke beperking in voor hun campagnes. Judoka Julie en turnster/skiester Pauline worden op hun eerste dag als model vergezeld van twee Nederlandse Special Olympics-atleten. Samen showen ze de nieuwe producten van Mylène, waaronder leuke lippenbalsems en volledige verzorgingspakketten, in het gezellige Brood & Bloemen in Heist-Op-Den-Berg.

Special Olympics Belgium organiseert elk jaar Nationale Spelen voor atleten met een verstandelijke beperking en stuurt om elke twee jaar afgevaardigden naar de internationale Special Olympics (om de beurt winter- en zomerspelen). De organisatie wil zo de sociale intergratie van personen met een verstandelijke beperking in de hand werken. Een samenwerking met een merk als Mylène kan helpen dat doel te bereiken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.