Home FASHION & BEAUTY Fashion In stijl naar de Pride? Deze modelabels pakken uit met kleurrijke regenboogcollecties

In stijl naar de Pride? Deze modelabels pakken uit met kleurrijke regenboogcollecties

Bye bye, outfitcrisis! 🌈

© H&M

Vanaf 7 augustus verovert de iconische regenboogvlag het historische centrum van Antwerpen weer, want dan trekt de Pride door de stad. Dat betekent niet alleen dat we diversiteit meer dan ooit vieren, maar ook dat we in oogverblindende outfits de straat op trekken. Het is een uitbundig feest dat ook verschillende modelabels met deze kleurrijke regenboogcollecties vieren.

1 / 8
Esprit cares
#wearkiplingwithpride
De chosen family
Unity, equality & acceptance
March with Pride
Love for all
Swatch the colours of every love…
Adidas
Esprit cares
Esprit cares

Esprit sloeg de handen in elkaar met Australisch designduo Craig & Karl voor een limited-edition-Pride-collectie. De vrolijke ontwerpen zijn stuk voor stuk uniseks en bevatten naast streepjes ook speelse accenten. Voor de campagnebeelden stonden enkele bekende gezichten voor de lens, zoals transgendermodel Teddy Quinlivan. Als onderdeel van de samenwerking doneert Esprit ten slotte ook 12.500 maaltijden aan dakloze lgbtq-jongeren via Ali Forney Center.

Groen T-shirt – € 25,99 – Esprit x Craig & Karl

Wit vissershoedje – € 29,99 – Esprit x Craig & Karl

Lange joggingbroek – € 49,99 – Esprit x Craig & Karl 

T-shirt met blauwe strepen – € 25,99 – Esprit x Craig & Karl

Gele sweater met regenbooglogo – € 49,99 – Esprit x Craig & Karl

#wearkiplingwithpride
#wearkiplingwithpride

Naar aanleiding van de Pride bracht Kipling enkele oude modellen uit het archief opnieuw tot leven. Zo werd de witte Art-shopper voorzien van enkele regenboogaccenten en shop je nu ook de typische afneembare tasjes in vrolijke kleurtjes.

Draagtas met afneembare schouderriem – € 85 – Kipling

Afneembare tasjes – € 35 – Kipling

De chosen family
De chosen family

Het Amerikaanse jeanslabel slaat voor de tweede keer op rij de handen in elkaar met het creatieve koppel Lars Lagaisse en Timo Delorge van Kaart Blanche. De collectie bestaat uit een resem regenboogitems, van jeansvestjes tot accessoires, zoals een fanny pack en een riem. Voor de campagne poseerden Lars en Timo met hun ‘chosen family’. De volledige opbrengst gaat bovendien integraal naar OutRight Action International, een non-profitorganisatie die schendingen van de lgbtq+-rechten aankaart.

Zwart T-shirt met regenboogkleuren – € 29,95 – Levi’s

Unity, equality & acceptance
Unity, equality & acceptance

Ook de populaire webshop Asos werkt al voor de derde keer op rij samen met lgbtq+-organisatie Glaad. De zomerse en vrolijke collectie bestaat uit maar liefst 50 items die perfect zijn voor op de Pride én de festivals. Denk aan coole co-ords in slangenprint en T-shirts waarop slogans als ‘Unity, equality & acceptance’ prijken. Net zoals bij voorbije collecties zijn de ontwerpen uniseks en kan je ze scoren in maat XS tot maat XXL.

Top met slogan – € 24,99 – Asos

March with Pride
March with Pride

De klassieke regenlaarzen van Hunter worden regelmatig aan de voeten van celebs gespot, maar speciaal voor Pride-maand voorziet het Schotse merk zijn laarsjes deze zomer van een kleurrijke zool. Je shopt ze met een klassieke zool of met een platformzool. Ze zijn een echt hebbeding voor het festivalseizoen of voor een weekendje weg in de vrije natuur. Hunter zet met de lancering van hun kleurrijke boots ook vijf inspirerende mensen in de spotlights. Een van hen is de Engelse dj Tia Simon-Campbell, voor wie het elke dag Pride is.

Korte regenlaarsjes – € 85 – Hunter

Love for all
Love for all

Net als andere jaren verblijdt H&M ons met een inclusieve campagne en regenboogcollectie onder de noemer ‘Love for all’. Bonus: 10 % van de verkoopprijs gaat naar de Free & Equal-campagne van de VN.

Crop top met slogan – € 14,99 – H&M

Rugzakje met glitters – € 9,99 – H&M

Zwarte sweater met regenboogstrepen – € 19,99 – H&M

Swatch the colours of every love…
Swatch the colours of every love…

Toegegeven: op het eerste zicht is er niets kleurrijks aan dit horloge, maar dat is net het leuke eraan. Swatch geeft je namelijk de mogelijkheid om je eigen statementhorloge te creëren. Zo kan jij met een krachtige boodschap en felle kleurtjes rond je pols door de stad flaneren.

Horloge – € 110 – Swatch

Adidas
Adidas

De tijd waarin sportkleding enkel en alleen in de fitness voorkwam, is al lang verleden tijd. Adidas lanceert naar aanleiding van Pride Month een uniseks collectie waarin wij maar wat graag naar een terrasje of zelfs het strand zouden trekken. Vooral die sneakers zijn een ware streling voor het oog.

Sneakers – € 99,95 – Adidas

Short – € 49,95 – Adidas

Met medewerking van Catherine Kosters.

Meer mode: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.