Home FASHION & BEAUTY Fashion INSPIRATIE: wat draag je op een winter wedding?

INSPIRATIE: wat draag je op een winter wedding?

winter wedding
© Getty Images

Binnenkort is de volledige Flairredactie uitgenodigd voor de winter wedding van een collega. De bruid is de enige aanwezige die een witte jurk mag dragen, dat is de gouden regel die elke gast op een bruiloft moet volgen. Maar wat kan je dan wél dragen om er tegelijk feestelijk en warmpjes bij te lopen?

(Sugar)coat it

Trotseer de koude door over je jurk een bijpassende jas te dragen. Let vooral op het kleurenpalet van deze outfit. Zie je hoe de jurk, mantel en laarzen perfect in harmonie zijn? Prachtig!

Le metallic, c’est chic

Een huwelijksfeest is de uitgelezen kans om te experimenteren met wat bling-bling. En nee, dan hebben we het níét over de inhoud van je juwelenkistje.

(Not all) black (pt. I)

Vermijd een volledig zwarte outfit. Je gaat tenslotte naar een bruiloft, niet naar een begrafenis. Als je het tóch niet kan laten om zwart te dragen, opteer je best voor een leuke print of kleurrijke details.

(Not all) black (pt. II)

Nog een handige tip voor de liefhebbers van zwart: combineer een zwart bovenstuk met een feestelijk onderstuk (of omgekeerd) voor een goed evenwicht in je outfit.

(Not all) black (pt. III)

Een ‘veilige’ kleur om je zwarte outfit mee op te fleuren is wit. Van top tot teen in het wit gekleed gaan op een bruiloft is vanzelfsprekend een no-go.

Winter dress to impress

Laat je niet afschrikken door de koude temperaturen om je favoriete jurk te dragen! Haal die zomerjurk boven en werk je outfit af met feestelijke schoenen en accessoires.

Carrie Bradshaw achterna

Voor een Carrie Bradshaw-moment kan je een tutu aantrekken. Let er wel op dat je geen wit exemplaar kiest. Je wil niet met alle aandacht gaan lopen.

Zeg het met bloemen

Faux fur jas + bloemenjurk = bestaat er een betere killer combi voor eender welke feestgelegenheid?

Suit up

Een jumpsuit is soms onhandig (wanneer je bijvoorbeeld naar het kleine kamertje moet), maar een kostuum is altijd classy! In een felle kleur of met een leuke print oogt je look een stuk speelser en minder stijf dan een gekleed pak.

Vandaag is… wijnrood

Een lange jurk in een donkerrode kleur staat iedereen goed. Werk je outfit af met matching muiltjes en je bent klaar om te feesten!

Prints prints prints

Je vrienden en familie gaan je heus niet beoordelen op je outfitkeuze, laat je dus lekker gaan met die printcombinaties. Niets moet, alles mag!

Lees ook: