Home FASHION & BEAUTY Fashion Deze luchtige outfitideetjes weten elke thuiswerker nu wel te bekoren

Deze luchtige outfitideetjes weten elke thuiswerker nu wel te bekoren

Zonder daarbij aan comfort te moeten inboeten! 

© Unsplash

Je stijlvol kleden terwijl het buiten bloedheet is, is allesbehalve een lachertje. En al zeker niet als je uren achter de computer moet doorbrengen in je kleine keuken die tot bureau werd omgedoopt. Het liefst van al zou je dan ook in bikini op die Zoom-meeting willen verschijnen, maar de kans dat je C4 dan op het einde van de dag in je mailbox zit, is zeer groot. Om werkdagen als deze toch te overleven, geven wij je vier kledingstukken die jouw redder in nood kunnen zijn.

De tennisshort

Fan van een joggingbroek, maar niet zo van hot flashes? Dan wordt de tennisshort jouw partner in crime tijdens de werkuren thuis. Zit net zo comfortabel, maar is een stuk frisser! Werk je look af door er losjes een oversized linnen (!) hemd op te dragen. Het is de stof en het model bij uitstek om die vervelende zwemvijvers te voorkomen.

Het badpak

In een badpak op Zoom verschijnen? Het lijkt op het eerste gezicht misschien een no go, maar je hoeft er heus niet als een verdwaalde toerist uit te zien. Koop een exemplaar dat veel weg heeft van een body en draag het vervolgens in een klassieke short. Wat gouden kettinkjes rond je hals maken het geheel helemaal classy.

De T-shirt dress

Hoewel je in een satijnen slipdress eenvoudig uit je bed kan rollen en op je bureaustoel neer kan ploffen, vermijd je tijdens een hittegolf maar beter zulke stoffen. De kans dat je jurk namelijk aan je billen blijven kleven, is érg groot. Het alternatief bij uitstek? De T-shirt dress, met of zonder trendy schoudervullingen! Er zijn trouwens geen regels over hoe je dat eenvoudige kledingstuk moet dragen. Je kan de T-shirt dress losjes dragen of eerder strak met een riem of sjaaltje in de taille.

View this post on Instagram

🌵🌵🌵

A post shared by aylin koenig (@aylin_koenig) on

De two-piece

De zomertrend bij uitstek op de playa? Dat moet zonder enige twijfel de two-piece zijn! Maar dit zomerse alternatief voor de jumpsuit kan je ook net zo goed aan in je home office. Of je nu kiest voor een cropped top, een luchtige short of een bombastische rok: je hoeft je hoofd ‘s ochtends in ieder geval al niet te breken over je outfit.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.