Home FASHION & BEAUTY Onze favoriete modebloggers turned designers

Onze favoriete modebloggers turned designers

Caia Jewels
De modebloggers met een eigen collectie hier of daar zijn niet meer te tellen. Wij zetten onze drie favorieten van het moment op een rij.

De juwelen van The Blonde Salad

Italiaanse glamour girl Chiara Ferragni van extreem succesvolle blog The Blonde Salad heeft een eigen schoenenlijn die we eerlijk gezegd een beetje tacky vinden, maar haar nieuwe juwelencollectie is wél helemaal ons ding.

Caia Jewels – naar Chiara's bijnaam – staat voor opvallende ringen, kettingen, oorbellen en armbanden in goud en zilver, met speelse details als kusmondjes of Italiaanse liefdesverklaringen. In België is de lijn te koop via www.enes.be.

KiplingNatalie Joos voor Kipling

De Belgische Natalie Joos van blog Tales of Endearment is niet alleen een succesvol blogger, als casting agent verantwoordelijk voor het zoeken van modellen is ze in de New Yorkse modewereld een grote naam. Ze staat bekend om haar unieke vintagestijl en mocht die onlangs loslaten op Belgische trots Kipling.

De capsulecollectie van Joos voor Kipling bevat de perfecte travelset voor elke stijlvolle globetrotter: trolleys, een weekendtas en toiletzak in fijne retro kleuren.

Makkelijk te spotten op de bagageband/in de overhead compartments en vanaf juni te koop!

Sincerely JulesSincerely Jules' slogans

Julie Sarinana, aka Sincerely Jules, heeft alles wat wij willen: een geweldige stijl, een killer figuur en een eeuwig gebronsd gelaat. Oh ja, en ze woont in Californië, heeft een leuke blog en een geweldige eigen T-shirtlijn. Jealous much?

Op de tops – maar er zijn ook petten, tassen en sweaters – blije slogans als "Dream. Believe. Achieve." en "Viva la moda!". Of toch liever een simpel "Babe" en "Sorry we're cool" voor jou?

Oké, wij willen alles! Shop de collectie hier.