Home FASHION & BEAUTY Nike maakt eigen 8-delige serie ‘Margot vs Lily’

Nike maakt eigen 8-delige serie ‘Margot vs Lily’

Nieuwe verslaving!

Nike
Nike luidt het nieuwe jaar in met een preview van hun eigen serie: Margot vs Lily, die ze maken in samenwerking met de bekende filmmaker Alfonso Gomez-Rejon.

Nike lanceerde vorig jaar #betterforit, een initiatief voor vrouwen om hen te inspireren om actief te zijn, nieuwe uitdagingen aan te gaan of persoonlijke goals te overwinnen. Nike wil vrouwen wereldwijd motiveren om sport en fitness als een lifestyle te zien en elke overwinning te bekijken als een springplank om de eigen grenzen te overstijgen.

In 2016 neemt die visie een heel nieuwe dimensie aan. Onder meer door de lancering van de 8-delige serie Margot vs Lily – A Better For It Production. Daarnaast komt er ook een website voor Better For It op nike.com waarop trainingsadvies te vinden zal zijn, je toegang krijgt tot de laatste nieuwe Nike+ Run Club-work-outs en je een overzicht krijgt van de producten die in de serie voorkomen.

De eerste aflevering van Margot vs Lily zal vanaf 1 februari te zien zijn op nike.com. Als je de trailer hebt gezien, zal je zeker en vast, net als wij, elke maandag tot en met 21 maart in je agenda aankruisen om geen enkele aflevering van je nieuwe favoriete serie te missen.

* Update: bekijk hieronder de eerste vijf afleveringen

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.