Home FASHION & BEAUTY Beauty WAUW: de nieuwe lippenbalsems van EOS zien er een tikkeltje anders uit

WAUW: de nieuwe lippenbalsems van EOS zien er een tikkeltje anders uit

Hello, kissable lips.

EOS
© EOS

Toegegeven: wij zijn een beetje verslaafd aan de lippenbalsems van EOS. Ze zien er niet alleen superschattig uit, maar dankzij het goedje voelen onze lippen ook extra zacht aan. En er is goed nieuws voor wie houdt van de bolletjes van EOS, want het merk heeft twee nieuwe varianten op de markt gebracht. We love it!

De lippenbalsems van EOS halen wij met veel plezier uit onze handtas. We nemen het leuke bolletje overal mee naartoe, want je weet nooit wanneer het van pas kan komen. Maar nu heeft het merk twee nieuwe varianten gemaakt, en die zien er een beetje anders dan anders uit.

Nieuwe look

Op Instagram postte het merk al een aantal beelden van de nieuwe lippenbalsems, maar nu weten we eindelijk hoe de varianten eruitzien. Het bekende bolletje ziet er net een tikkeltje anders uit en de balsem is nu volledig doorschijnend. Hoe leuk is dat?!

In de nieuwe balsem zitten maar liefst vijf verschillende oliën, er is geen sprake van parabenen, de lippenbalsem is niet getest op dieren en vegans kunnen de balsem naar hartenlust op hun lippen smeren. De nieuwe balsem bestaat in twee verschillende varianten: hibiscus peach en vanilla orchid. Klinkt goed, toch? Helaas moeten we wel roet in het eten gooien, want de nieuwe bolletjes van EOS zijn nog niet beschikbaar in België. Dat daar maar snel verandering in komt. Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.