Home FASHION & BEAUTY Fashion Kom naar de National Shopping Day en geniet van fikse kortingen bij...

Kom naar de National Shopping Day en geniet van fikse kortingen bij je favoriete winkels

De dag bij uitstek om je nieuwe lente- en zomergarderobe bij elkaar te shoppen.

Zaterdag is het dé dag bij uitstek om je nieuwe lente- en zomergarderobe bij elkaar te shoppen. Jawel, Flair, Feeling en Libelle organiseren dan weer de National Shopping Day en dat betekent de laatste trends scoren met maar liefst 20% korting. Hou die bankkaart maar alvast in de aanslag, ladies!

Heb jij zaterdag 20 april zonet met een rode stift aangekruist? Dan ben je al halfweg om je garderobe helemaal up-to-date te maken volgens de laatste modetrends. Van fluorescerende kleurtjes tot wilde prints: we zouden liefst élke trend in onze kast zien hangen. Om de schade op je bankrekening een tikkeltje te beperken, rep je je deze week maar beter snel naar de krantenwinkel of supermarkt. Op de cover van de nieuwe Flair spot je dan ook het kortingspasje voor de National Shopping Day. Met die pas krijg je op vertoon aan de kassa of online 20% korting in geselecteerde winkelpunten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zo kan je onder meer kortingen scoren in alle vestigingen van ZEB, C&A en CKS, maar ook online bij Paula’s Choice Skincare. De volledige lijst van deelnemende winkels vind je op de website van de National Shopping Day. Tot in de paskamers! 😉