Home FASHION & BEAUTY Miley met lange haren voor M.A.C. Cosmetics

Miley met lange haren voor M.A.C. Cosmetics

https://instagram.com/mileycyrus/
Ze mag dan af en toe van het paadje gaan en in weinig verhullende outfits tegen getrouwde mannen aan schuren, je kan niet zeggen dat Miley Cyrus geen goed hart heeft. De prettig gestoorde zangeres ontwierp voor de tweede keer samen met M.A.C. Cosmetics een lippenstift, waarvan de opbrengsten integraal naar de strijd tegen aids gaan.

Miley postte zelf een campagnebeeld voor de Viva Glam-lippenstift op haar Instagrampagina. Op het beeld zien we de ster zoals we haar al lang niet meer zagen: met lange – maar valse – haren en een outfit die niet volledig van de pot gerukt is.

Eerder dit jaar ontwierp de ster al een roze lipgloss en lippenstift voor de campagne en nu kiest ze – zoals we kunnen opmaken uit een tweede foto die ze met haar volgers deelde – voor een rodere tint. Miley volgt onder andere Rihanna en Nicki MInaj op als gezicht van de Viva Glam-campagne van M.A.C. Cosmetics, een campagne waarvan alle opbrengsten naar het M.A.C. Aids Funds gaan.

 

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Een tijdje geleden werd ook bekend gemaakt dat Miley op het einde van deze maand de VMA's in L.A zal presenteren. Uit onderstaand filmpje blijkt alleszins dat de zangeres zelf heel enthousiast is, in tegenstelling tot vele Amerikaanse ouders die zich haar "dansje" met Robin Thicke nog goed herinneren. Ach ja, veel erger dan die keer dat ze 'n jointje opstak op het podium kan het niet worden, toch?

 

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.