Home FASHION & BEAUTY M.A.C. Cosmetics lanceert een metallic versie van hun Face and Body Foundation

M.A.C. Cosmetics lanceert een metallic versie van hun Face and Body Foundation

Hebben!

De Face and Body Foundation is een van de bekendste make-upproducten van M.A.C. Cosmetics. De fond de teint is de favoriet van veel visagisten en hij wordt supervaak gebruikt voor fotoshoots en op de catwalk. Wij begrijpen dan ook maar al te goed dat iedereen héél enthousiast is over de metallic versie van dit topproduct.

Senior make-upartiest Dominic Skinner heeft een sneak peak van de nieuwe producten op zijn Instagramaccount gepost. De Face and Body Foundation is een van hun populairste items en daar komt nu ook een metallic versie van.
 

De twee tinten krijgen de naam ‘Just a Hint’ en ‘Million Dollar Bling’ en ze zien er echt prachtig uit. ‘Just a Hint’ heeft een gouden glans die perfect is voor bleke huidjes. ‘Million Dollar Bling’ is dan weer geschikt voor iets donkere huidtypes. De dekking van beide producten is vergelijkbaar met die van de foundations en ze geven écht een supermooie glans.
 

M.A.C. Cosmetics heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wij hopen dat de producten nog vóór 2017 verkrijgbaar zijn. Zo’n mooie gloed is perfect voor tijdens de feestdagen, toch?
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.