Home FASHION & BEAUTY LoveStories opent eerste flagshipstore in Antwerpen

LoveStories opent eerste flagshipstore in Antwerpen

Yes!

LoveStories
Het internationale lingeriemerk LoveStories opent zijn eerste flagshipstore in België. Het merk staat bekend om zijn supervrouwelijk ondergoed dat je perfect kan mixen en matchen naar je eigen smaak. Snel een treinticket richting Antwerpen kopen!

LoveStories combineert eclectische stijlen met verrassende ontwerpen. De collectie kan je bovendien ook naar hartenlust combineren. Je persoonlijke stijl creëren was nog nooit zo makkelijk. Ben je een sportief type of toch eerder een romantische ziel? Het resultaat is altijd top en de setjes zijn bovendien ook erg comfortabel.
 

Niet alleen de lingerie is mooi, maar ook de setting is heel bijzonder. Als je de boetiek binnenstapt krijgt je meteen een uitnodigend gevoel. Het interieur doet je denken aan een hotelkamer. Denk: sfeervolle meubeltjes, aangepaste muziek en heerlijk ruikende geurkaarsen.
 

Waarom werd Antwerpen als eerste locatie gekozen? ‘Het is een logische keuze. Het is de Belgische modehoofdstad bij uitstek. Ik ben er zeker van dat we hier veel vrouwen blij maken met onze collectie,’ zo zegt Marloes Hoedeman.

Nog meer redenen om eens naar Antwerpen te gaan: