Home FASHION & BEAUTY LOVE: deze oogverblindend mooie SS17-make-upcollectie van Dior ligt vanaf nu in de...

LOVE: deze oogverblindend mooie SS17-make-upcollectie van Dior ligt vanaf nu in de winkel

Tried & tested door niemand minder dan topmodel Bella Hadid

Dior
Droom je van high-end, maar kan je nét niet die paar duizend euro opbrengen om aan die ene designertas uit te geven? Perfect normaal. Om onze luxueuze dromen toch een beetje waar te maken, verwennen we onszelf af en toe met een beetje high-end make-up. En deze SS17-collectie van Dior is daar alvast helemaal perfect voor.

Eerlijk is eerlijk: we werden spontaan een beetje verliefd toen onderstaande beelden in onze mailbox terechtkwamen. De nieuwste SS17 make-upcollectie van Dior is namelijk bijna té mooi voor woorden. Als het aan Dior ligt, is 'colour gradiation' dé make-uptrend van dit voorjaar. De uitlopende kleureffecten geven een zachte ton-sur-tonlook, die een gedurfd en kleurrijk effect geeft zonder too much te zijn. Een beetje kleur voor onze kille winterwangetjes, dus – en dat willen we maar al te graag.

In de collectie? Verschillende producten voor het gelaat zoals de klassieke blush en highlighters, maar ook innovatieve lipproducten, heerlijke lipscrub én fleurige kleurtjes voor op je nagels. Eén ding is zeker: van onderstaande foto's krijgen wij alvast zin in de lente (en om eens goed in onze buidel te tasten). Enjoy!

dior2

Diorblush Colour Gradiation – € 50,40 per stuk
Diorskin Nude Air Colour Gradiation – € 60,27 per stuk

dior3

Dior Addict Gradient Lipstick – € 38,43 per stuk

dior4

Rouge Gradient – € 37,90 per stuk

Dior5

Colour Gradiation – € 62,59 per stuk

dior6

Dior Vernis – € 27,96 per stuk

dior8

Dior Addict Lip Sugar Scrub – € 38,43 per stuk

Niemand minder dan topmodel Bella Hadid mocht de producten al eens uitgebreid uittesten. En hé: als het goed goed genoeg is voor beautiful Bella, dan ook voor ons.

De Colour Gradiation SS17-collectie van Dior kan je vanaf nu kopen in de parfumerie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.