Home FASHION & BEAUTY Lefties: de goedkope versie van Zara

Lefties: de goedkope versie van Zara

Corbis
Zot van Zara? Surf dan naar de webwinkel van de keten Lefties. Deze webshop biedt Zara-kleren aan tegen lagere prijzen. De collectie van het vorig seizoen en kleding met kleine foutjes zijn er binnenkort te koop met hoge kortingen.

De Spaanse kledinglijn Zara gooit nooit zomaar kleren weg. Alles wat niet wordt verkocht tijdens de uitverkoop gaat naar hun low-budget keten Lefties (kort voor 'leftovers', de restjes dus). Het concept bestaat al sinds 1993 en oorspronkelijk waren er enkel winkels in Spanje en Portugal, maar de keten breidt zich uit met een webshop en een aantal nieuwe winkels.

Lefties was eerst een (niet-online-)winkel waar alle overschotkleren van Zara naartoe gingen. Door de slechte economie in Spanje en omdat sommige mensen niet bereid waren om veel te betalen voor kleren, werd Lefties populair in Spanje. Nu kan de keten concurreren met ketens zoals Primark en H&M, en is het een goedkoper alternatief voor Zara.

Winkels zijn er nog niet in België of Nederland, maar hopelijk komen die er snel. De webshop is voorlopig nog niet actief, maar er is al wel de site waarop de collecties te zien zijn. De kleren zijn dus nog niet te krijgen in België. Reden genoeg om een citytrip te plannen naar Spanje!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.