Home FASHION & BEAUTY Last-minute feestinspiratie van de sterren

Last-minute feestinspiratie van de sterren

Reporters
Er zijn twee soorten vrouwen: zij die hun feestoutfit al weken klaar hebben hangen in de kast, mét bijhorende accessoires – hoe doen ze het! – en zij die nu zo langzaamaan beginnen stressen omdat ze totààl niet weten wat ze aan willen doen op het eerstkomende kerstfeestje. Voor die laatste categorie – inclusief onszelf – zetten wij drie Hollywoodwaardige looks op een rij die je nog snel uit je hoge hoed kan toveren.

vogue makeup look feesten

All black everything

Zwart doet het altijd goed met de feesten. Meisjes die het niet zo hebben op jurkjes, of gewoon eens origineler uit de hoek willen komen dan in LBD, kiezen net als Whitney Port voor een (nep)leren broek en zwarte sweater.

De donkere ketting zouden wij vervangen door een kleurrijker exemplaar, maar de hakken hou je net als Whitney best een beetje sexy om het geheel niet te casual te maken.
 

Rolkraag? Graag!

Rolkragen zijn lekker warm en kunnen perfect voor een party. Kijk de stijl van Nicole Richie af en combineer jouw trui met een chique lange rok.

Qua accessoires ga je voor een shiny riem in metallictintje, grote oorbellen en de perfecte manicure.

Je haar is het mooist opgestoken of ingevlochten.

vogue makeup look feesten

vogue makeup look feesten

La la lingerie

Wij zijn de trend van underwear as outerwear nog lang niet beu. Actrice Lily Collins bewijst hoe mooi het er namelijk kan uitzien.

Een fancy slip dress met puntige pumps en een elegante jas is een killer feestoutfit als je het ons vraagt!

Je haar mag warrig – maar niet overdrijven – en al wie je vraagt of je net uit bed komt geklauterd weet écht niks van mode af.

Happy holidays!