Home FASHION & BEAUTY Kunnen we binnenkort eindelijk bij Stradivarius shoppen?

Kunnen we binnenkort eindelijk bij Stradivarius shoppen?

Vandaag opent de winkel in Amsterdam!

Stradivarius
We houden al een tijdje onze fingers crossed in de hoop dat Stradivarius, die coole Spaanse kledingketen, ooit een winkel opent in ons land. We zijn nog niet zo ver, maar vandaag opent er wel eentje in Amsterdam. Dat geeft ons hoop. En de kans om te shoppen.

Je kan al een tijdje vanuit ons land bestellen op de webshop van Stradivarius. De shopvreugde beperkte zich dus gelukkig niet meer tot dat ene bezoekje wanneer je toevallig in een Spaanse stad vertoeft. Maar wat zouden we toch graag onze eigen fysieke winkel krijgen.

Het is nog niet duidelijk of die er zal komen, maar vandaag opent Stradivarius alvast een winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Dat is goed nieuws, want dat is al heel wat dichterbij dan Madrid of Barcelona. En het geeft ons hoop dat er nog winkels in de Benelux zullen openen.

Volgens Inditex – de groep waartoe Stradivarius en ook Zara, Bershka en Pull & Bear behoren – zijn er nog geen concrete plannen om een winkel te openen in België, maar bestaat de mogelijkheid wel. Blijven hopen dus!

Lees ook:

Jeans krijgt een speciaal plaatsje op de Stradivarius-webshop

Wauw, de nieuwe campagnevideo van Zara is waanzinnig mooi

Hoera! Er komt eindelijk een webshop van IKEA in België

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.