Home FASHION & BEAUTY Fashion Katie Holmes’ budgetproof winterjas is exact wat je nodig hebt op deze...

Katie Holmes’ budgetproof winterjas is exact wat je nodig hebt op deze grijze dagen

Lekker cosy!

Sfeerbeeld © Getty

Gure wind, vervelende regenbuien… Een mens zou voor minder thuisblijven. Moet je toch de deur uit maar lijkt het je de hel om dat fleecedekentje van je af te gooien, dan heeft Katie Holmes de oplossing. Een outfit van de modemuze gaat momenteel viraal en het is haar cosy winterjas die in het middelpunt van de belangstelling staat. Die jas is niet alleen lekker donzig, hij is ook een stuk goedkoper dan je op het eerste gezicht zou denken.

Het zijn barkoude dagen in New York, maar daar zijn wij stiekem niet zo rouwig om. Het zorgt er namelijk voor dat Katie Holmes haar uitgebreide verzameling winterjassen uit de kast trekt. Die vinken allerlei vakjes aan: klassiek, comfortabel, sporty… Er is geen stijl die ze links laat liggen, maar de jas waarin ze laatst gespot werd, staat helemaal bovenaan onze wishlist.

Aan de arm bij boyfriend Emilio Vitolo werd de 42-jarige actrice in de straten van de Big Apple gespot in een zwarte gewatteerde jas. Quilted is absoluut een trend deze winter, al is dat niet de enige reden waarom we er verliefd op zijn. De jas komt uit de nieuwe collectie van Mango. Een snelle zoektocht op de webshop van de Spaanse winkel leert ons dat er aan het trendstuk een prijskaartje van net geen € 100 hangt. En voor een keertje is ie nog steeds beschikbaar, en dat in alle maatjes.

Speelse winterlook

Katie verwerkte in haar streetstylelook nog een grote trend: de chunky loafers. Wie dacht dat je zulke schoenen niet bij temperaturen van 1°C kan dragen, heeft het flink mis. De actrice draagt er beige sokken in. Die geven niet alleen een speelse toets aan haar look, maar houden ook haar enkels lekker warm. Om het coole plaatje helemaal compleet te maken, kiest ze voor een spijkerbroek met rechte pijpen. Perfectie, als je het ons vraagt. Wil je haar look de komende dagen graag nabootsen? Wij zetten je alvast graag op weg.

1 / 5
Gewatteerde jas
Zwarte sweater
Jeans
Beige sokken
Chunky loafers
Gewatteerde jas
Gewatteerde jas

€ 99,99 – Mango

Zwarte sweater
Zwarte sweater

€ 39,95 – Jbc

Jeans
Jeans

€ 69 – & Other Stories

Beige sokken
Beige sokken

€ 2,95 – Calzedonia

Chunky loafers
Chunky loafers

€ 120 – Vagabond via De Bijenkorf

Lees ook: