Home FASHION & BEAUTY Beauty Zin in een nieuwe coupe? Dit zijn dé kapseltrends voor de lente

Zin in een nieuwe coupe? Dit zijn dé kapseltrends voor de lente

En het hoeft heus geen drastische verandering te zijn!

De lente is in zicht en dat gaat vaak gepaard met een nieuw kapsel. Heb jij al een afspraak bij de kapper gemaakt, maar zit je voorlopig zonder inspiratie? Laat je dan inspireren door onderstaande trends voor je nieuwe coupe.

1 / 6
Messy froufrou
Een bob
Een shag
Curtain bangs
Baby bangs
Messy, korte kopjes
Messy froufrou
Messy froufrou

Er is geen ontkennen aan. De froufrou is weer helemaal terug en dit in verschillende varianten. Een eerste trend die we gespot hebben is een exemplaar zoals dat van ‘Russian Doll’-actrice Natasha Lyonne. Het geheel mag er dus iets rommeliger uitzien en het maakt bovendien niet uit of je van nature krullend haar hebt of niet.

Een bob
Een bob

Een bob is eigenlijk nooit weggeweest, maar steeds meer celebs maken de overstap naar dit kapsel. Jenna Dewan is al een tijdje fan van deze haarstijl en bewijst hoe chic het er kan uitzien.

Een shag
Een shag

De zogenaamde shag is niet heel verschillend van een bob. Bij deze haarstijl wil je gewoon meer beweging en textuur gaan toevoegen. Dit doe je vooral ter hoogte van je punten en aan je froufrou.

Curtain bangs
Curtain bangs

Wil je graag een froufrou knippen, maar twijfel je nog of het je wel zal staan. Opteer dan voor een curtain bang. Past bij zowel lang als kort haar en het vraagt net iets minder onderhoud dan een klassiek exemplaar.

Baby bangs
Baby bangs

Een laatste trend op vlak van froufrous zijn baby bangs zoals deze van Emma Roberts. Zeker niet voor iedereen weggelegd en ze vragen ook wat onderhoud. Je moet namelijk regelmatig naar de kapper om deze te laten bijknippen.

Messy, korte kopjes
Messy, korte kopjes

Ook ultrakort haar is komende lente helemaal in. Vraag aan je kapper om met laagjes te werken. Zo krijg je net iets meer beweging in je korte coupe. Een schuine bles kan bijvoorbeeld ook helpen om net iets meer textuur te geven.

Lees ook: