Home FASHION & BEAUTY Beauty 4 easy peasy kapseltrends om deze herfst eens te proberen

4 easy peasy kapseltrends om deze herfst eens te proberen

Dankzij het herfstige weer van deze week kunnen we ze alvast een keertje testen.

© Getty

In de zomer mag het vaak iets losser en nonchalanter zijn als het op ons haar aankomt. Denk maar aan een rommelige hoge dot of beach waves. In de herfst gaat het er vaak iets anders aan toe en daarom gingen wij op zoek naar enkele kapseltrends voor dit najaar.

1 / 4
Een half opgestoken kapsel
Strikjes
Lage paardenstaart
Een froufrou
Een half opgestoken kapsel
Een half opgestoken kapsel

Half opgestoken kapsels scoren altijd goed en dat is deze herfst niet anders. Zo is dit najaar het halve dotje weer ontzettend populair. Om helemaal mee te zijn met deze trend voeg je best nog wat extra volume toe. Toupeer voorzichtig de bovenkant van je haar voor een iets volumineuzer effect.

© Getty

Strikjes
Strikjes

Haaraccessoires zijn al een tijdje erg populair en ook dit najaar zien we er nog heel wat terug. Komende herfst wil je voornamelijk strikjes in huis halen. Om het iets minder braaf te maken koop je best een niet zo klassiek exemplaar. Ga daarom voor velvet of een satijnen strik. In de herfst kan je ook makkelijk donkere kleuren gebruiken voor een mooi contrast met je eigen haarkleur.

© Getty

Lage paardenstaart
Lage paardenstaart

Nog een belachelijk makkelijk kapsel dat komend seizoen in de mode is, is de lage paardenstaart. Deze haarstijl werd al meerdere keren gespot op de catwalk en ziet er super elegant uit. Voor een modern effect wil je alles redelijk strak houden, in tegenstelling tot de zomer, waar we ons staartje vaak iets nonchalanter in model brengen.

© Getty

Een froufrou
Een froufrou

Wil je graag eens iets anders, maar mag het niet te drastisch zijn? Laat deze herfst dan een froufrou knippen. Curtain bangs doen het nog steeds goed en zijn een ideaal herfstkapsel. In de zomer kan het vaak erg warm zijn en dan hangt een pony vaak in de weg. Iets waar je tijdens het najaar minder last van hebt.

© Getty

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.