https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty KAPSELTREND: zo style je de populaire bob anno 2021

KAPSELTREND: zo style je de populaire bob anno 2021

Het beste nieuws? Deze variant op de klassieke bob is very low-maintenance!

bob
© Photo News

De bob is niet voor niets al jarenlang het favoriete kapsel van velen. Hij is tijdloos, makkelijk in onderhoud en staat iedereen. Bovendien kan je ‘m op 101 manieren stylen. Anno 2021 zien kappers vooral de populariteit van de Franse bob toenemen. Hoog tijd dus om deze lieflijke en toch sexy variant onder de loep te nemen!

#JeSuisAmélie

The little bob, de Franse bob of de Amélie Poulain: hoe je ‘m ook wil noemen, de korte bob – denk: kinlengte, of zelfs net ietsje korter – in combinatie met een minipony is dezer dagen hipper dan ooit.

Deze lieflijke en tegelijkertijd sexy variant van de klassieke bob ziet er op z’n best uit wanneer ie niet perfect gestyled wordt. Indien je geen zin hebt in urenlang föhnen en je haar in de plooi te houden met 101 verschillende producten, is dit dus dé coupe voor jou.

Bovendien is dit het ultieme zomerkapsel – want lekker fris in de nek – maar staat het net zo leuk als het wat langer is. Dus als je niet iedere zes weken opnieuw wil plaatsnemen in de kappersstoel, hoeft dat ook niet.

Onderhouds- én budgetvriendelijk? Zo hebben wij onze coupe graag. Snel je kapper een belletje geven, denken wij zo!

Tip: geef 101 personen hetzelfde kapsel en ze zullen er stuk voor stuk helemaal anders uitzien. Wanneer je je kapper om een bepaalde coupe vraagt, is het steeds belangrijk om je haartextuur en gezichtsvorm in het achterhoofd te houden. Onderstaande voorbeelden tonen je hoe de Franse bob eruit ziet bij krullend, golvend, steil, … haar en ronde, vierkante, hartvormige, … gezichtsvormen.

Geen idee hoe je nieuwe kapsel te stylen? Wij verzamelden maar liefst 21 looks die perfect zijn voor kersverse bob heads.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Lees ook: