Home FASHION & BEAUTY Kapselinspiratie: 28 x kort haar

Kapselinspiratie: 28 x kort haar

De schaar erin!

Imaxtree
Meestal ontbrak het je aan lef. Maar nu is het anders, nu ga je resoluut voor kort. De schaar erin! Voor de twijfelaars: hier tonen we je 28 inspiratiekapsels voor kort haar.

Topmodel Twiggy maakte in de jaren '60 al duidelijk dat kort haar heel sexy kan zijn. Lang haar is geen vereiste voor een vrouwelijke look.

De voordelen van kort haar

  • Een groot voordeel van kort haar? Het is sneller droog! Probeer je haar voor de helft droog te föhnen en doe er dan wat stylingproduct in. Laat je haar daarna aan de lucht drogen.
     
  • Kort haar = minder shampoo. En dat is goed voor je portemonnee.

Hoe kort ga je?

Ultrakort in een pixie cut, of liever een bob? Wie niet fan is van superkort, kiest voor een Alexa Chung-bob: niet te kort, niet te lang en lekker nonchalant. Ontdek hier of jij klaar bent voor kort haar.

Kort haar saai?

Helemaal niet! Actrice Emma Watson weet als geen ander hoe ze haar korte coupe elke keer weer een andere touch kan geven en actrice Kirsten Dunst verschijnt voortdurend met een 'nieuwe' bob op het toneel.

Kapselinspiratie voor kort haar

Heb je een korte coupe en zoek je nog wat inspiratie voor een nieuwe twist? Of speel je er al even mee om naar de kapper te gaan voor een grondige knipbeurt? In onderstaand album vind je vast een kort kapsel naar je zin.

[td_smart_list_end]
.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.