Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: Kristen Bell bewijst dat een bob net zo veelzijdig is als...

ZIEN: Kristen Bell bewijst dat een bob net zo veelzijdig is als lang haar

Pluspunt: je kan het heel makkelijk zelf namaken!

Getty

Wie Kristen Bell volgt op Instagram weet dat de actrice al jarenlang zweert bij een halflang kapsel. Denk jij alleen dat zo’n bob niet voor jou is omdat je er niet alle kanten mee op kan? Think again, want Kristen is het levende bewijs dat een iets kortere coupe net zo veelzijdig is als lang haar.

Stiekem zijn wij een beetje jaloers op het kapsel van Kristen Bell. De actrice heeft dé perfecte blonde kleur en ze loopt ook steeds rond met de mooiste waves in haar lokken. Toch draagt ze haar coupe niet alles los, want ook met een bob zoals die van de actrice kan je ook nog alle kanten uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onlangs was de blonde aanwezig op een persevenement van ‘The Good Place’ en koos ze voor een ander kapsel dan we van haar gewoon zijn. Ze ging ze deze keer niet voor haar signature waves, maar koos ze voor een laag dotje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een lage dot is een klassieker waar je nooit iets fout mee kan doen, maar de haarstyliste van Kristen gaf haar kapsel een moderne twist. Aan de kruin heeft ze het haar wat getoupeerd voor extra volume. Ziet er niet alleen hip uit, maar het is ook een goede manier om fijn haar meer volume te geven. Vooraan liet ze nog enkele lokken los hangen voor een nonchalanter effect. De moeite waard om eens te proberen, zeker met die tropische temperaturen van komende week!

Nog meer kapselinspiratie: