Home FASHION & BEAUTY Fashion Shopaholics, opgelet: Juttu opent in de lente ook de deuren in Hasselt

Shopaholics, opgelet: Juttu opent in de lente ook de deuren in Hasselt

Daarmee staat de teller al op zeven winkels!

© Juttu

Woon jij in het hippe Hasselt en val je in zwijm voor eigenzinnige modelabels en coole decospullen? Dan kan je nu alvast een gloednieuwe hotspot aan je lijstje toevoegen, want Juttu opent in de lente namelijk de deuren in de winkelwijk Quartier Bleu. Daarmee staat de teller ondertussen al op zeven winkels in ons land.

Dat Juttu niet meer aan zijn proefstuk toe is, mag wel duidelijk zijn. Het zusje van A.S.Adventure heeft al winkels in onder meer Antwerpen, Gent, Brussel en Brugge én dat steeds op toplocaties. Maar voor hun belevingswinkel in Hasselt kiezen ze voor een gloednieuw stadsdeel: Quartier Bleu. De wijk moet het nieuwe shoppingwalhalla worden voor de Hasseltse fashionista en daarvoor trekt ook Juttu alles uit de kast met een winkelpand van maar liefst 640m².

Keuzestress

Vanaf 26 maart kan je bij Juttu Hasselt dan ook meer dan 100 verrassende merken ontdekken die in vijf eigenzinnige lifestyle corners gepresenteerd worden. En ja, ook hier kan je je verwachten aan een leuke mix van zowel lokale als internationale namen. Denk maar aan ArmedAngels, Fabienne Chapot, Cîme, Kaart Blanche alsook het accessoirelabel Hvisk dat de laatste tijd niet meer uit onze Instagramfeed weg te denken is.

Om de nieuwe winkel een eigen touche te geven, neemt Juttu de Hasseltse creatieve duizendpoot Philip Bosmans onder de arm. Hij zal er een exclusieve en inspirerende graffiti mural maken die shoppers voor het eerst kunnen bewonderen tijdens het openingsweekend van 26 tot 29 maart.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Juttu creatievelingen zoals Philip in de spotlight zet. Elk seizoen worden er in de winkel ook al ontwerpers in de kijker gezet die dan een eigen pop-up space mogen inpalmen. Vanaf de opening tot midden mei ontdek je bijvoorbeeld Le Freddie, het Belgische vintage label.

The place to be: Gelatineboulevard 4 – 3500 Hasselt

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.