Home FASHION & BEAUTY Fashion SHOPTIP: deze ultrapopulaire jurk van Topshop bestaat nu in 5 kleuren

SHOPTIP: deze ultrapopulaire jurk van Topshop bestaat nu in 5 kleuren

Je betaalt er nét geen 50 euro voor!

Instagram: topshop

Dit weekend krijgen we ein-de-lijk zomerse temperaturen tot wel 28 (!) graden. Hoog tijd dus om je favoriete zomerjurkje uit de kast te halen. Heb jij stiekem nog wat plaats in je garderobe? Dan hebben wij alvast een tip voor jou, want Topshop heeft namelijk net vijf nieuwe versies van een van hun populairste jurkjes gelanceerd.

De ‘Austin’-jurk van Topshop is deze zomer een must have die niet in je kleerkast mag ontbreken. Het jurkje verscheen voor het eerst in april op de webshop van het merk en was binnen enkele dagen al uitverkocht. Daarom besloten ze bij het kledingmerk om verder te bouwen op hun succes. Zo hebben ze namelijk op hun Instagramaccount bekendgemaakt dat er nu maar liefst vijf versies van het jurkje zijn. Kiezen kan je uit onder anderen een bolletjesprint, een bloemetjesprint en een groene tint.

Waarom is dit item nu net zo populair? Het prijskaartje van de jurk zit daar sowieso al voor iets tussen, want voor een eigen exemplaar betaal je net geen 50 euro. Daarnaast staat het model bij vrijwel elk figuur en kan je het ook op verschillende manieren stylen. Met een paar hakken als je bijvoorbeeld naar een trouwfeest moet of gewoon casual met je favoriete sneakers voor een everyday look.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.