Home FASHION & BEAUTY Jouw festival beautycase

Jouw festival beautycase

Wat je zeker niet mag vergeten

Met een tandenborstel en schoon ondergoed kom je al heel ver op een festival. Maar ook deze dingen mogen zeker niet ontbreken in je beautycase:
1. Vochtige doekjes: meestal staat douchen op een festival gelijk aan lange rijen, koud water en een vieze vloer. Daarom zijn wet wipes dé oplossing. En zo loop je ook niet met een volle toilettas te zeulen.
 
2. Mininagelvijl: voor noodgevallen!
 
3. Droogshampoo: snel last van vettig haar? Met een beetje droogshampoo ziet je festivalcoupe er in no time weer fris uit. Werkt het toch niet helemaal voor jou? Leg de nadruk op kleurige speldjes, hippe haarbanden of een zomers hoedje.
 
4. Naturel make-up: op een festival ben je of nat of bezweet. Laat die Dior lipstick en smokey eyes kit dus maar thuis.
 
5. Parfumsamples: die komen nu goed van pas. Hiermee kun je vieze luchtjes camoufleren.
 
6. Bril: draag je contactlenzen? Dan is het handig om een bril bij te hebben als back-up. Na vier dagen is de hygiëne namelijk ver te zoeken. En goed kunnen zien is wel leuk als je favoriete band optreedt!
 
7. Pincet: om eventuele splinters eruit te halen, maar tegelijk ook handig om je wenkbrauwen bij te werken!
 
8. Kauwgom: neem al een kauwgompje voor je vertrekt naar de wasbakken om je tanden te poetsen. Als die knappe man je dan aanspreekt in die ellenlange rij, ben je in ieder geval verzekerd van een frisse adem.
 
9. Spray deodorant: dan voelt het toch een beetje alsof je gedoucht hebt. Maar pas op: spray niet in de tent! Dit kan een lek veroorzaken…
 
10. Condooms: geen beautytip, maar neem ze toch maar mee.
 
Wat neem jij mee naar een festival? Deel je tips hieronder!