Home FASHION & BEAUTY Jennifer Lawrence is hot!

Jennifer Lawrence is hot!

Jennifer Lawrence heeft een Oscar op zak, een heleboel topfilms op haar naam en nu verovert de actrice ook de modewereld. Ze is voor het tweede seizoen op rij gezicht van handtassenlijn Miss Dior en e-shop Net-A-Porter lanceert dit najaar een collectie gïnspireerd op The Hunger Games!

We herinneren ons nog hoe Jennifer Lawrence bij het zien van haar eerste campagne voor Dior zei dat ze zichzelf niet herkende en er vast veel gefotoshopt was aan de foto's.

Hilarisch!

jennifer lawrence

In de najaarscampagne voor het Franse modehuis zien we de ster uit Silver Linings Playbook opnieuw, maar dan iets natuurlijker. Ze komt stralend voor de dag in een grijze mantel, met die geweldige Miss Dior-tasjes aan de arm.

Maar daar stopt het niet voor Lawrence. The Hunger Games, waarin zij hoofdpersonage Katniss vertolkt, vormde de inspiratie voor een samenwerking tussen virtueel designerwalhalla Net-A-Porter en Trish Summerville, de kostuumontwerpster van de filmfranchise. 

Op 22 november, wanneer deel 2 van de trilogie – The Hunger Games: Catching Fire – in de zalen komt, lanceert de webshop Capitol Couture by Trish Summerville. Een collectie vol cutting-edge ontwerpen uit de fantasiewereld van films en boeken.

Nerds die we zijn, kunnen wij haast niet wachten.