Home FASHION & BEAUTY Beauty Jennifer Aniston heeft enorme spijt van deze beautyblunder

Jennifer Aniston heeft enorme spijt van deze beautyblunder

Heb jij dit ook al gedaan?

We hebben allemaal wel eens foutjes gemaakt waar we achteraf spijt van hebben. Zeker wat onze beautylooks betreft, zijn er bepaalde fases in het leven waar we liever niet aan terugdenken. Jennifer Aniston biecht haar grootste beautyblunder op, en die is heel herkenbaar!

Al durven we het wel eens te vergeten, celebs zijn ook maar gewoon mensen. Ze begaan net als wij blunders in het leven, al kijkt in hun geval de hele wereld toe. Er zijn bekende gezichten die nooit echt betrapt zijn op lachwekkende of bizarre looks. Jennifer Aniston behoort tot die selecte groep die altijd pico bello voor de dag komen, maar ook zij heeft spijt van bepaalde beautygewoontes uit haar verleden.

Jennifer Aniston GIF - Find & Share on GIPHY

In een recent interview met het Australische magazine Now to Love klapte Aniston uit de biecht over haar oude gewoonte tijdens het zonnen die heel slecht was voor haar huid. Ze gebruikte babyolie om zo bruin mogelijk te worden en liet de zonnecrème regelmatig links liggen. Ai!

Jennifer Aniston GIF - Find & Share on GIPHY

De sunkissed huid van de actrice is altijd een vast onderdeel van haar signature look geweest. De 48-jarige zegt dat ze het heerlijk vindt om een gebronsd tintje te hebben, maar gelukkig heeft ze inmiddels haar slechte gewoonte laten varen en is crème met SPF een belangrijk onderdeel van haar skincare routine.

Jennifer gebruikt nu ALTIJD zonnecrème en ze geeft de voorkeur aan bruinen zonder de zon: tegenwoordig kiest ze liever voor een spray tan.

Bron: Allure

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.