Home FASHION & BEAUTY Je kapsel redden na een regenbui? Dat doe je zo

Je kapsel redden na een regenbui? Dat doe je zo

Corbis
Ben je midden in een stortbui beland en is je good hair day naar de knoppen? Met deze kapsels tover je de ‘verdronken hond’-look zo om in iets anders!

Hou het simpel

Probeer eens een hoge strakke paardenstaart of een vissengraatvlecht. Beide opties kan je makkelijk stylen hoe jij het wil. Niemand die merkt dat je daarnet een regenbui hebt moeten trotseren.

Ga voor textuur

Spuit een beetje beach spray in je haar en begin je haar te kneden. Het geheel? Een messy chic look! Is je haar los dragen geen optie meer? Probeer dan eens een lage paardenstaart. Het ziet er nog steeds netjes uit, maar heeft net dat tikkeltje extra.

Kies voor een dot

Wat je altijd in je handtas moet hebben op een rainy day? Serum! Dit zal ervoor zorgen dat je haar niet begint te pluizen. Kam vervolgens je haar naar omhoog en maak een dot op je hoofd. Zo kunnen je lokken drogen zonder dat je er last van hebt. Eens je coupe droog is, kan je je haar opnieuw losdoen. Het resultaat zijn sexy waves die er volledig uitzien alsof het gepland was. Je kan ook altijd wat mousse in je haar kneden en het zo laten drogen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.