Home FASHION & BEAUTY Fashion Internet ligt in een deuk met bizarre Topshopjeans

Internet ligt in een deuk met bizarre Topshopjeans

Haha!

Kledingketen Topshop staat bij fashionista’s van over de hele wereld bovenaan hun lijstje met favoriete winkels. Toch verkoopt de winkel af en toe een stuk dat heel wat wenkbrauwen doet fronsen. Zo ook zijn nieuwe suspender mom jeans.

Topshop verkoopt voor 85 pond, 117 euro bij ons, een heel opvallende jeansbroek: de moto suspender mom jeans. De broek bestaat uit een short die met bretellen vasthangt aan de broekspijpen die halverwege de dijen beginnen. Hierdoor zie je een glimp van de bovenbenen.

Grappig

Origineel, dat wel. Maar mensen op sociale media vinden het vooral heel grappig. ‘Topshop has fully lost its mind’, klinkt het op Twitter. ‘I just don’t understand, why are they a thing?’ , ‘Just no!’, ‘What hellish meeting of nightmare people produced these?’, ‘Who created those and thought ‘these are cool?’ en ‘Trying to work out what it is that makes suspender jeans so offensive to me’. De broek heeft duidelijk niet zoveel fans, al durft er toch hier en daar iemand toegeven dat ze het model best wel tof vinden. ‘I kinda like these suspender jeans everyone is making a fuss about’.

Schapenwol

Het is niet de eerste keer dat Topshop bespot wordt op sociale media voor een van zijn creaties. Niet zo lang geleden verkochten ze een transparante broek gemaakt uit plastic en vorige maand lag het internet nog in een deuk om slippers gemaakt uit schapenwol. Over smaken en kleuren valt niet te twisten, denken wij dan.

Lees ook: