Home FASHION & BEAUTY Beauty COOL: in deze interactieve beautyvideo kies je zelf de verhaallijn

COOL: in deze interactieve beautyvideo kies je zelf de verhaallijn

Inspiratie voor het festivalseizoen: check!

Beautylovers hoeven geen typische girly girls te zijn, ze mogen ook een tikkeltje nerdy zijn. Dat bewijst Catrice met de lancering van de allereerste interactieve beautyvideo. Je krijgt als kijker keuzes voorgeschoteld waarmee je zelf de wending van het verhaal bepaalt, en daar horen vooral ook spectaculaire make-uplooks bij.

Aan het begin van de video kan je als kijker kiezen: neem je de zwarte of de gekleurde pilletjes? Naargelang je keuze kom je in verschillende werelden terecht. Alles wat nadien gebeurt, heb je zelf in handen. De verschillende scenario’s bevatten referenties naar bekende films en elke scene krijgt een bijhorende make-uplook. Inspiratie in overvloed, dus. Wij willen trouwens meteen die look van prinses Leia uitproberen.

Cosmeticamerk Catrice plaatste de video op de homepage van zijn website en wil bezoekers in de eerste plaats entertainen. Onze aandacht hebben ze alvast; wij willen vooral weten welke highlighters er in de video worden gebruikt. Die glow! Kunnen we bij dezen een oproep doen voor interactieve tutorials van de looks?

Je kan de video hier zelf bekijken én besturen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.