Home FASHION & BEAUTY Fashion Hunkemöller levert kerstpakjes binnen de 2 (!) uur

Hunkemöller levert kerstpakjes binnen de 2 (!) uur

Je moet wel in Antwerpen of Amsterdam wonen.

Hunkemöller

Naast zalige lingerie heeft Hunkemöller nu ook een zalige delivery service. Ze leveren het pakje dat je online bestelde binnen de twee uur bij je thuis.

Iedereen kent het: dagen tot soms wekenlang wachten op je online bestelling. Elk uur van de dag de tracking checken om uiteindelijk teleurgesteld op te merken dat je pakje zich zelfs nog niet eens in een straal van 100 km van jou bevindt. Frustraties alom als je dan maar weer eens een zelfgemaakte bon als cadeau moet afgeven aan je familie of vriendinnen omdat je brievenbus zo leeg bleef als je portefeuille na de uitverkoop bij Zara.

Reddende engel

Hunkemöller, onze reddende engel bij alle lingerieprobleempjes, komt ons vel nu ook figuurlijk redden op elk feestje. Tot het einde van het jaar kan je bij hen namelijk een online bestelling plaatsen en die binnen de twee uur al in ontvangst nemen. Je betaalt 9,95 euro extra voor deze spoedprocedure, een kleine prijs wat ons betreft in vergelijking met het gezichtsverlies dat je anders lijdt.

Cadeautje

Geraak je tijdens de week niet meer in de winkels of komt er elk weekend wel iets belangrijkers dan kerstshoppen tussen je plannen? No worries, met één muisklik sleep je op de Hunkemöllersite een topcadeautje in je winkelmandje, en maximaal twee uur later ligt het al onder je kerstboom.

Antwerpen

Helaas zit er een klein addertje onder het gras. Deze dienst is enkel beschikbaar voor mensen die in de binnenring van Antwerpen of Amsterdam wonen. De lingerieketen heeft namelijk enkel in die steden een flagshipstore. Op hun site vind je alle voorwaarden, zo moet je bijvoorbeeld bestellen tijdens de openingsuren.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.