Home FASHION & BEAUTY Fashion HOTSPOT: FLASH SHOP opent een pop-up in Gent

HOTSPOT: FLASH SHOP opent een pop-up in Gent

Het beste van de Lage Landen op één plaats.

© FLASH SHOP

Wij zijn fan van Belgisch design en staan dan ook te springen wanneer we talent van eigen bodem spotten. FLASH SHOP, een tijdelijke pop-upstore, brengt verschillende Belgische én Nederlandse merken samen onder één dak in Gent. Allen daarheen!

Na een eerste editie in Antwerpen en eentje in Berlijn, heeft Lana Scatorchia voor Gent gekozen om de ondertussen derde pop-up van FLASH SHOP te brengen in het najaar. Vanaf oktober vind je hier een mix van 20 merken van zowel Belgische als Nederlandse ontwerpers.

Als jonge ondernemer weet Lana hoe moeilijk het is om op te vallen, en precies om die reden is de Antwerpse met het concept FLASH SHOP gestart. ‘Als kleine speler is het niet eenvoudig om je eigen unieke concept en verhaal kenbaar te maken bij het grote publiek, maar door onze krachten en kennis te bundelen komen we al een eind verder.’

Tot eind december kan je hier drie maanden lang naar hartelust vertoeven en nieuwe merken shoppen. Je steunt op deze manier niet enkel jong talent, maar vindt er ook unieke stuks voor onder de kerstboom, waar je iemand ongetwijfeld blij mee maakt.

Praktisch 

Locatie: Nederkouter 73, 9000 Gent

Data: 5 oktober t.e.m. 30 december

Openingsuren:

– Woensdag tot vrijdag van 10u30 tot 18u30

– Zaterdag van 11u30 tot 19u30

– Elke eerste zondag van de maand van 12u tot 17u

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.