Home FASHION & BEAUTY Fashion HEBBEN: H&M kondigt collab met Giambatista Valli aan en dropt zaterdag al...

HEBBEN: H&M kondigt collab met Giambatista Valli aan en dropt zaterdag al deel van collectie

Kendall Jenner droeg op de rode loper in Cannes één van de party dresses uit de collectie.

H&M
© Getty

Voor z’n zestiende designer collab gaat H&M in zee met de Italiaanse ontwerper Giambattista Valli. Dat kondigde de keten zonet aan met een video op Instagram én de onthulling van een eerste deel van de collectie. Komende zaterdag al zijn enkele limited edition jurken en kostuums beschikbaar, al moet je voor die stukken vrij diep voor in de buidel tasten.

Donderdagavond verschenen onder meer Kendall Jenner en Chiara Ferragni op de rode loper van het Filmfestival van Cannes in party dresses die couturier Giambattista Valli ontwierp voor H&M. Diezelfde jurken zijn vanaf zaterdag 25 mei te vinden in geselecteerde H&M-winkels en op de webshop van de keten, net als enkele mannenkostuums. De rest van de collectie wordt op 7 november gereleased.

#Project?

Op de website van H&M krijgen we een blik op het eerste deel van de collectie. Ruches, kant, organza, strikjes, hartjes, strass-steentjes, parels: werkelijk alles schreeuwt romantiek. De collectie kreeg niet voor niets de naam #Project?.

De prijzen van de stukken variëren heel erg. Voor een van de jurken uit de pre-collectie tel je € 199 tot zelfs € 499 neer. Verder bestaat de pre-drop vooral uit accessoires en schoenen, van sokken voor € 14,99 tot een tiara voor € 34,99 en loafers voor € 199. Dit voorsmaakje maakt ons érg benieuwd naar de volledige collectie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer modenieuws: