Home FASHION & BEAUTY Hét kapsel van Fashion Week: strakke paardenstaart

Hét kapsel van Fashion Week: strakke paardenstaart

Reporters
Paris Fashion Week is het ideale moment om trends te spotten. Niet alleen op vlak van kleren, maar ook qua make-up en haar komen we te weten wat in is. Het kapsel dat je zeker eens moet proberen? De strakke paardenstaart!

Strakke paardenstaart
Zowel bij Dior, Stella McCartney en Paul & Joe zien we deze kapseltrend. Een lage strakke paardenstaart met stijl haar. Geen ingewikkeld vlechtwerk of een halfuur in de weer met een krultang. Deze look kan je zelf makkelijk namaken!

Hoe kan je deze look zelf creëren?

Begin met vochtig haar en maak een diepe zijscheiding. Als je je lokken liever in een middenstreep draagt, kan dit ook prima.

Ga vervolgens aan de slag met een haardroger. Hou je haardroger boven je hoofd en borstel tegelijkertijd je lokken met een grote haarborstel.

Nu ga je aan de slag met een steiltang. Heb je zelf al steil haar dan kan je deze stap overslaan, maar het geeft net die extra touch aan je kapsel.

Vervolgens neem je een elastiekje en maak je een lage paardenstaart. Deze kan je maken achteraan je hoofd of langs de zijkant, wat jij het liefste hebt.

Bron: Eleventhgorgeous

Lees ook:

Wat zegt je kapsel over jou?

Easy kapsel: stap voor stap

De perfecte paardenstaart in 5 minuten

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.