Home FASHION & BEAUTY Hello, handsome! Deze knappe ‘zoon van’ maakte zijn catwalkdebuut bij Dolce &...

Hello, handsome! Deze knappe ‘zoon van’ maakte zijn catwalkdebuut bij Dolce & Gabbana in Milaan

Zijn beroemde mama is naar eigen zeggen 'apetrots'.

Instagram: @dolcegabbana
Hij is pas 19 en toch mag deze knapperd zich al professioneel model noemen. Gisteren maakte Dylan Jagger Lee zijn catwalkdebuut in Milaan voor het Italiaanse label Dolce & Gabbana en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Mama Pamela Anderson is naar eigen zeggen apetrots! 

Met een actrice als moeder en rocker als vader kon het niet anders dan dat Dylan Jagger Lee voor een carrière in de spotlights zou kiezen. De 19-jarige zoon van Pamela Anderson (49) en Tommy Lee (54) poseerde al voor campagnes voor Yves Saint Laurent en mocht gisteren voor het eerst het beste van zichzelf geven op de catwalk in Milaan voor het Italiaanse label Dolce & Gabbana. Hij schitterde in een fuchsiaroze pak mét zwart strikje

Naast Dylan mochten ook Sofia Richie (dochter van zanger Lionel en zusje van it-girl Nicole) en Corinne Foxx (dochter van acteur Jamie Foxx) meelopen in de show.
 

Model én muzikant 

Maar de jonge knapperd houdt het niet bij modellenwerk alleen. Graag zou hij doorbreken in de muziekwereld als dj en producer onder de naam Dylan Jagger. Zijn grote voorbeelden? Flume, Major Lazer en The Chainsmokers. Beluister zijn muziek hier via Spotify
 

Zijn ouders zijn naar eigen zeggen razend trots op Dylan, maar ook op zijn broer Brandon (20) die net als Dylan een gooi doet naar een modellencarrière. Kan je het hen kwalijk nemen met zulke looks? 
 

Pamela Anderson

Nog meer bekende erfgenamen die hun ouders achterna willen: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.