Home FASHION & BEAUTY Beauty WISHLISTED: het Heavy Metals-oogschaduwdoosje van Urban Decay willen wij voor Kerstmis

WISHLISTED: het Heavy Metals-oogschaduwdoosje van Urban Decay willen wij voor Kerstmis

Wij zijn verliefd. 😻

Urban Decay
Instagram: urbandecaycosmetics

Matte lippen zijn momenteel een echte trend, maar op je ogen mag het iets meer (lees: iets sprankelender) zijn. Net daarom brengt Urban Decay een nieuw oogschaduwdoosje uit met twintig (!) glitterkleuren in. Eentje voor op je verlanglijstje…

Urban Decay staat bekend om zijn oogschaduwdoosjes, en het merk gaat zijn collectie nog een beetje uitbreiden. Binnenkort brengen ze namelijk het Heavy Metals-palet uit, een oogschaduwpalet met 20 glitterkleurtjes in. Ideaal voor de feestdagen!

De meeste oogschaduwdoosjes van Urban Decay bestaan uit neutrale en matte tinten, dus daarom is hun nieuwste creatie een echte aanwinst voor je make-upcollectie. Zo zit er onder andere een goudkleurige tint in, maar je kan er ook rode, groene en paarse kleurtjes in terugvinden. Je kan er dus uitgesproken looks mee creëren, maar aan de rechterkant van het palet zitten een aantal subtielere kleuren.

The model shot ft. @rubyrose for our Heavy Metal Collection ⚡️#HeavyMetalHoliday #UrbanDecay

A post shared by Wende Zomnir (@udwende) on


Actrice Ruby Rose
is model voor de campagne en laat ons alvast een mogelijke make-uplook zien. Eén ding weten we al zeker: het pigment van de oogschaduwkleuren ziet er echt waanzinnig goed uit! Wanneer het Heavy Metals-palet uitkomt en hoeveel het kost, is voorlopig nog niet geweten, maar gelukkig zijn de feestdagen in aantocht. Een ideetje voor onder de kerstboom!

Nog meer lezen over Urban Decay:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.